Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.
Material type: TextSeries: Biblioteczka Wiedzy o Żywieniu i ŻywnościPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 147, [1] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371604211
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82091 | Available | 02358833 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82092 | Checked out | 12.03.2023 | 02358826 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 82090 | 579 Mikrobiologia | Tylko na miejscu | 02358840 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [148].