BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Biblioteczka Wiedzy o Żywieniu i ŻywnościPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 147, [1] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371604211
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82091 Available 02358833
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82092 Checked out 12.03.2023 02358826
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82090 579 Mikrobiologia Tylko na miejscu 02358840
Total holds: 0

Bibliogr. s. [148].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA