Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Biblioteczka Wiedzy o Żywieniu i ŻywnościSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006.Wydanie: Wyd. 2 popr.Opis: 147, [1] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371604211
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82091 Dostępny 02358833
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82092 Wypożyczono 12.03.2023 02358826
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82090 579 Mikrobiologia Tylko na miejscu 02358840
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [148].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA