Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371604211
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82091 | Dostępny | 02358833 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82092 | Wypożyczono | 12.03.2023 | 02358826 | |||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 82090 | 579 Mikrobiologia | Tylko na miejscu | 02358840 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. [148].