Technologia obróbki mechanicznej karpi w gospodarstwach akwakultury i w zakładach przetwórstwa ryb : poradnik / pod redakcją Marka Jakubowskiego ; [autorzy: dr hab. inż. Marek Jakubowski, prof. dr hab. inż. Jarosław Diakun, prof. dr hab. inż. Andrzej Dowgiałło, dr inż. Mariusz Kosmowski].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Hodowcy ryb
- Przetwórcy ryb
- 9788373655973
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 125863 | Dostępny | 02758633 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 125864 | Dostępny | 02758640 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 125865 | Dostępny | 02758657 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 125866 | Dostępny | 02758664 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 125862 | 637/639 Produkty pochodzenia zwierzęcego. Przemysł mięsny. Rybołóstwo.Rybactwo | Tylko na miejscu | 02758626 |
Liczba zamówień: 0
ISSN 0239-7129 oraz nr 416 odnosi się do pierwotnego tytułu serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliografia na stronach 81-82.
Współfinansowanie: Unia Europejska (UE)