Technologia obróbki mechanicznej karpi w gospodarstwach akwakultury i w zakładach przetwórstwa ryb : poradnik / pod redakcją Marka Jakubowskiego ; [autorzy: dr hab. inż. Marek Jakubowski, prof. dr hab. inż. Jarosław Diakun, prof. dr hab. inż. Andrzej Dowgiałło, dr inż. Mariusz Kosmowski].
Material type: TextSeries: Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika KoszalińskaPublication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2023.Edition: Wydanie IDescription: 82 strony : fotografie, ilustracje, wykresy ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Hodowcy ryb
- Przetwórcy ryb
- 9788373655973
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 125863 | Available | 02758633 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 125864 | Available | 02758640 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 125865 | Available | 02758657 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 125866 | Available | 02758664 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 125862 | 637/639 Produkty pochodzenia zwierzęcego. Przemysł mięsny. Rybołóstwo.Rybactwo | Tylko na miejscu | 02758626 |
ISSN 0239-7129 oraz nr 416 odnosi się do pierwotnego tytułu serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliografia na stronach 81-82.
Współfinansowanie: Unia Europejska (UE)