Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego ; [recenzenci: prof. dr hab. Józef Korczak, prof. dr hab. Ryszard Zadernowski].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017.Opis: 219 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371608698
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120597 Dostępny 02682884
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120598 Wypożyczono 14.01.2026 02682891
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 120596 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02682877
Liczba zamówień: 0

Bibliografia, netografia przy rozdziałach.

Streszczenie w języku angielskim przy rozdziałach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA