Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Wydanie: Wydanie 2. poszerzone i uzupełnione.Opis: 242 strony ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyżssze
ISBN:
  • 9788371606045
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114399 Dostępny 00362252
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114400 Dostępny 00362245
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114398 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 00362269
Liczba zamówień: 0

Wykaz norm przy ćwiczeniach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA