Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyżssze
- 9788371606045
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 114399 | Dostępny | 00362252 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 114400 | Dostępny | 00362245 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 114398 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 00362269 |
Liczba zamówień: 0
Wykaz norm przy ćwiczeniach.