Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Wydanie: Wydanie 2. poszerzone i uzupełnione.Opis: 242 strony ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyżssze
ISBN:
  • 9788371606045
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114398 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 00362269
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114399 Dostępny 00362252
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114400 Dostępny 00362245
Liczba zamówień: 0

Wykaz norm przy ćwiczeniach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA