BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Edition: Wydanie 2. poszerzone i uzupełnioneDescription: 242 strony ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyżssze
ISBN:
  • 9788371606045
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114399 Available 00362252
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114400 Available 00362245
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114398 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 00362269
Total holds: 0

Wykaz norm przy ćwiczeniach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA