Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Material type: TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Edition: Wydanie 2. poszerzone i uzupełnioneDescription: 242 strony ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyżssze
- 9788371606045
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114399 | Available | 00362252 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114400 | Available | 00362245 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 114398 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 00362269 |
Total holds: 0
Wykaz norm przy ćwiczeniach.