BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : (Record no. 86754)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01555nam a2200421 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 86754
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200721144924.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 181004s2010 pl f f 000 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2011/25976
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788371606045
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2010
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych :
Ciąg dalszy tytułu przewodnik do ćwiczeń /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 2. poszerzone i uzupełnione.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 242 strony ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyżssze
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Wykaz norm przy ćwiczeniach.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Towaroznawstwo
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Flaczyk, Ewa Maria
Daty związane z nazwą (1947- ).
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Korczak, Józef
Daty związane z nazwą (1951- ).
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86754
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Status: wypożyczony Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114398 00362269 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114399 00362252   Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114400 00362245   Book 28.07.2024 02.06.2023
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA