MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensoryczna = Sensory analysis - general guidance for the design of test rooms /

by KT nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010Other Title: Sensory analysis : general guidance for the design of test rooms; PN-ISO 8589:2010; PN-EN ISO 8589:2010/A1:2014-07.Subject(s): pracownia analityczna | analiza sensorycznaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Omówiono ogólne wytyczne projektowania pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych. Podano wymagania dotyczące ustawienia pracowni analitycznej, zarówno od strony zasadniczej jak i estetycznej, składającej się z powierzchni do analiz oraz biurowej. Nie określono żadnych materiałów ani rodzajów badań. List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Collection Call number Status Notes Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
WM PN-EN ISO 8589 Tylko na miejscu
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
WM PN-EN ISO 8589 Tylko na miejscu Zmiana do PN

Wprowadza : EN ISO 8589:2010, ISO 8589: 2007.
Zastępuje : PN-ISO 8589:1998.

Zmiana wprowadza : EN 8589:2010/A1, ISO 8589:2007/A1.

Omówiono ogólne wytyczne projektowania pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych. Podano wymagania dotyczące ustawienia pracowni analitycznej, zarówno od strony zasadniczej jak i estetycznej, składającej się z powierzchni do analiz oraz biurowej. Nie określono żadnych materiałów ani rodzajów badań.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik