Analiza sensoryczna : (Record no. 84527)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01486nam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20161129101546.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 161128s2010 pl a f u |000 0 eng |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | KOSZ 005/HR |
Instytucja, która sporządziła opis | KOSZ 005/HR |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.240 |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Analiza sensoryczna : |
Ciąg dalszy tytułu | ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensoryczna = Sensory analysis - general guidance for the design of test rooms / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Sensory analysis : |
Ciąg dalszy tytułu | general guidance for the design of test rooms |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-ISO 8589:2010 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-EN ISO 8589:2010/A1:2014-07 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 2010. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Wprowadza : EN ISO 8589:2010, ISO 8589: 2007.<br/>Zastępuje : PN-ISO 8589:1998. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Zmiana wprowadza : EN 8589:2010/A1, ISO 8589:2007/A1. |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Omówiono ogólne wytyczne projektowania pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych. Podano wymagania dotyczące ustawienia pracowni analitycznej, zarówno od strony zasadniczej jak i estetycznej, składającej się z powierzchni do analiz oraz biurowej. Nie określono żadnych materiałów ani rodzajów badań. |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | pracownia analityczna |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | analiza sensoryczna |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | KT nr 235 ds. Analizy Żywności |
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI | |
Tytuł | PN-ISO 8589:1998 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=84527 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Źródło nabycia | Cena | Numer inwentarza | Sygnatura | Kod kreskowy | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu | Uwaga przeznaczona na użytek publiczny |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 28.11.2016 | KS/024/16 | 82.80 | PN 533 | PN-EN ISO 8589 | 00341363 | 82.80 | 28.11.2016 | Standard | ||||
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 28.11.2016 | KS/024/16 | 53.80 | PN 534 | PN-EN ISO 8589 | 00341356 | 53.80 | 28.11.2016 | Standard | Zmiana do PN |