Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.Description: 339, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 9788320437041
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104870 | Available | 02607641 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104871 | Available | 02607634 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 104869 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02607658 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.