BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.Description: 339, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 9788320437041
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104870 Available 02607641
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104871 Available 02607634
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 104869 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02607658
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA