Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa /
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa /
pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.].
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.
- 339, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
9788320437041
PB 2011/7613
Żywność
Właściwości fizyczne
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
9788320437041
PB 2011/7613
Żywność
Właściwości fizyczne
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 (075.8)