Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika KoszalińskaPublication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013.Description: 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788373653207
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 103534 | Available | 02582177 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 103535 | Available | 02582160 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 103536 | Available | 02582153 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 103537 | Available | 02582146 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 103533 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02582184 |
ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliogr. s. 83-84.
Współfinansowanie: Unia Europejska.
Streszcz. ang.