BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika KoszalińskaPublication details: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013.Description: 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373653207
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103534 Available 02582177
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103535 Available 02582160
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103536 Available 02582153
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103537 Available 02582146
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 103533 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02582184
Total holds: 0

ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.

Bibliogr. s. 83-84.

Współfinansowanie: Unia Europejska.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA