Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788373653207
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 103534 | Dostępny | 02582177 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 103535 | Dostępny | 02582160 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 103536 | Dostępny | 02582153 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 103537 | Dostępny | 02582146 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 103533 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02582184 |
Liczba zamówień: 0
ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliogr. s. 83-84.
Współfinansowanie: Unia Europejska.
Streszcz. ang.