Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika KoszalińskaSzczegóły wydania: Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013.Opis: 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373653207
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103534 Dostępny 02582177
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103535 Dostępny 02582160
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103536 Dostępny 02582153
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103537 Dostępny 02582146
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 103533 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02582184
Liczba zamówień: 0

ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.

Bibliogr. s. 83-84.

Współfinansowanie: Unia Europejska.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA