BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / (Record no. 79759)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01806nam a2200433 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 79759
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200810123323.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 131227s2013 pl a f 000 0 pol
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788373653207
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2013
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.56
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pawlikowski, Bogusław
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Koszalin :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 84 s. :
Inne cechy fizyczne il. (gł. kolor.) ;
Rozmiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 83-84.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA ŹRÓDEŁ FINANSOWANIA DZIEŁA
Tekst uwagi Współfinansowanie: Unia Europejska.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszcz. ang.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Karp
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dowgiałło, Andrzej
Daty związane z nazwą (1949- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Uczelniane (Politechnika Koszalińska)
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=79759
Tekst linku Katalog online BPK
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=670&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI=
Tekst linku Biblioteka Cyfrowa
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika Koszalińska
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 103533 02582184 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103534 02582177   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103535 02582160   Book 29.04.2015
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103536 02582153   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 103537 02582146   Book 30.03.2022
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA