BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi /

Pawlikowski, Bogusław

Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013. - 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm. - (Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska. )

ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.

Bibliogr. s. 83-84.

Współfinansowanie: Unia Europejska.

Streszcz. ang.

9788373653207


Karp
Technologia żywności


Rolnictwo i leśnictwo

637.56
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA