Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi /
Pawlikowski, Bogusław
Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013. - 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm. - (Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska. )
ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliogr. s. 83-84.
Współfinansowanie: Unia Europejska.
Streszcz. ang.
9788373653207
Karp
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
637.56
Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi / Bogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2013. - 84 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm. - (Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska. )
ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliogr. s. 83-84.
Współfinansowanie: Unia Europejska.
Streszcz. ang.
9788373653207
Karp
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
637.56