MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : metodologia : profilowanie tekstury.

by NKP nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 1999.12.09.Other Title: PN-ISO 11036.Subject(s): produkty rolnicze | produkty spożywcze | analiza sensoryczna | profile tekstury | teksturaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Opisano metodę określania profitu tekstury produktów żywnościowych i nieżywnościowych. Profil ustalany jest przez stopniową klasyfikację jej wszystkich cech (mechanicznych, geometrycznych i powierzchniowych). Opisano skale produktów odniesienia i kryteria ich doboru. W załączniku A przedstawiono 8 tablic z przykładami standardowymi skal określonych cech tekstury. List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-ISO 11036 Tylko na miejscu

Wprowadza: ISO 11036:1994

Opisano metodę określania profitu tekstury produktów żywnościowych i nieżywnościowych. Profil ustalany jest przez stopniową klasyfikację jej wszystkich cech (mechanicznych, geometrycznych i powierzchniowych). Opisano skale produktów odniesienia i kryteria ich doboru. W załączniku A przedstawiono 8 tablic z przykładami standardowymi skal określonych cech tekstury.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik