BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : (Record no. 66584)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01273nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803090758.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.240
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza sensoryczna :
Ciąg dalszy tytułu metodologia : profilowanie tekstury.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 11036
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 1999.12.09
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 11036:1994
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano metodę określania profitu tekstury produktów żywnościowych i nieżywnościowych. Profil ustalany jest przez stopniową klasyfikację jej wszystkich cech (mechanicznych, geometrycznych i powierzchniowych). Opisano skale produktów odniesienia i kryteria ich doboru. W załączniku A przedstawiono 8 tablic z przykładami standardowymi skal określonych cech tekstury.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty rolnicze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty spożywcze
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza sensoryczna
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy profile tekstury
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy tekstura
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66584
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.01.28
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-ISO 11036 PNS4277 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA