Analiza sensoryczna : (Record no. 66584)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01273nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy2006 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20200803090758.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 121231s pl a f u |000 0 pol |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.240 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Analiza sensoryczna : |
Ciąg dalszy tytułu | metodologia : profilowanie tekstury. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-ISO 11036 |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Zatwierdzono: 1999.12.09 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1999. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Wprowadza: ISO 11036:1994 |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Opisano metodę określania profitu tekstury produktów żywnościowych i nieżywnościowych. Profil ustalany jest przez stopniową klasyfikację jej wszystkich cech (mechanicznych, geometrycznych i powierzchniowych). Opisano skale produktów odniesienia i kryteria ich doboru. W załączniku A przedstawiono 8 tablic z przykładami standardowymi skal określonych cech tekstury. |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | produkty rolnicze |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | produkty spożywcze |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | analiza sensoryczna |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | profile tekstury |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | tekstura |
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | NKP nr 235 ds. Analizy Żywności |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66584 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA | |
Inicjały katalogującego | eg |
Data | 2006.01.28 |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Sygnatura | Kod kreskowy | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 02.02.2013 | PN-ISO 11036 | PNS4277 | 02.02.2013 | Standard |