BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1098 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Rozprawy Naukowe ; z. 410Publication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011.Description: 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 99579 663 Przemysł fermentacyjny Tylko na miejscu 02549200
Total holds: 0

Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.

Bibliogr. s. 141-148.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA