Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1098 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.. Rozprawy Naukowe ; z. 410Szczegóły wydania: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011.Opis: 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Zasoby online:
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 99579 663 Przemysł fermentacyjny Tylko na miejscu 02549200
Liczba zamówień: 0

Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.

Bibliogr. s. 141-148.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA