BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego /

Krysiak, Wiesława

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak. - Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011. - 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 410 )

Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.

Bibliogr. s. 141-148.

Streszcz. ang.

UWD 2012/204


Kakao
Prażenie
Technologia żywności


Rolnictwo i leśnictwo

633.74 663.9
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA