Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego /
Krysiak, Wiesława
Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak. - Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011. - 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 410 )
Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
Bibliogr. s. 141-148.
Streszcz. ang.
UWD 2012/204
Kakao
Prażenie
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
633.74 663.9
Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak. - Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011. - 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 410 )
Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
Bibliogr. s. 141-148.
Streszcz. ang.
UWD 2012/204
Kakao
Prażenie
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
633.74 663.9