BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / (Record no. 60470)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01908nam a2200517 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 60470
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230103114417.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 111005s2011 pl a f |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000002666779
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej UWD 2012/204
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2011
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 633.74
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 663.9
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krysiak, Wiesława
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Wiesława Krysiak.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 155 s. :
Inne cechy fizyczne il. (w tym kolor.) ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe,
ISSN 0137-4834 ;
Numeracja w obrębie serii z. 410
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 141-148.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kakao
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Prażenie
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Kod określenia powiązania pbl
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej
Oznaczenie tomu nr 1098
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
Nazwa części/sekcji dzieła Rozprawy Naukowe
Oznaczenie tomu z. 410
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=60470
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 99579 02549200 663 Przemysł fermentacyjny Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA