Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 /
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1 /
pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.].
- Wyd. 6.
- Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2005.
- 210 s. : il., rys. ; 24 cm.
Na okł. i grzb. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
Bibliogr. przy ćw.
8372740631
PB 2005/5329
Chemiczna analiza jakościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 63 543 614.3 (075.8)
Na okł. i grzb. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
Bibliogr. przy ćw.
8372740631
PB 2005/5329
Chemiczna analiza jakościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 63 543 614.3 (075.8)