BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 183Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Description: 236 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374171670
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80538 Available 02334417
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80539 Available 02334400
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79557 Available 02329963
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79558 Available 02329956
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79556 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02329970
Total holds: 0

Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA