Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
Material type: TextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 183Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Description: 236 s. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788374171670
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 80538 | Available | 02334417 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 80539 | Available | 02334400 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79557 | Available | 02329963 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79558 | Available | 02329956 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 79556 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02329970 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.