Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 183Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Opis: 236 s. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374171670
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80538 Dostępny 02334417
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80539 Dostępny 02334400
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79557 Dostępny 02329963
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79558 Dostępny 02329956
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79556 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02329970
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA