Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
- Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
- 236 s. ; 24 cm.
- (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; 183 )
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
9788374171670
UWD 2006/8949
Surowce zwierzęce
Żywność
Jakość żywności
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 637.07 (075.8)
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
9788374171670
UWD 2006/8949
Surowce zwierzęce
Żywność
Jakość żywności
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 637.07 (075.8)