BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / (Record no. 51992)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 02017nam a2200553 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 51992
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804142726.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 060331s2006 pl f f |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000001810507
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej UWD 2006/8949
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788374171670
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N/PBza
Instytucja, która utworzyła rekord WA N/PBza
Instytucja, która dokonała modyfikacji WA N/PBan
-- WA N/PBmas
-- WA U/JKs
-- KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2006
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.07
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 236 s. ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyższe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
ISSN 1427-1117 ;
Numeracja w obrębie serii 183
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Surowce zwierzęce
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Towaroznawstwo
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określenie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dobosz, Anna
Dopowiedzenie (ekonomia)
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sobczyński, Andrzej
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zmudziński, Wojciech.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Kod określenia powiązania pbl
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
Oznaczenie tomu nr 183
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79556 02329970 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79557 02329963   Book 12.10.2013
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79558 02329956   Book 17.01.2019
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80538 02334417   Book 25.02.2015
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 80539 02334400   Book 09.10.2019
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA