Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Materiały i Podręczniki Mariana PietraszewskiegoSzczegóły wydania: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2005.Wydanie: Wyd. 2.Opis: 90, [1] s. : il. ; 24 cm.ISBN: - 8389654407
- 8389654393
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 107369 | Dostępny | 02639451 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 107370 | Dostępny | 02639444 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 79302 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02312866 | |||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 79303 | Dostępny | 02312859 |
Liczba zamówień: 0
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
