Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy przetwórstwa żywności. (Rekord nr 51897)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01153nam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne bg
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20220728132541.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 060306s2005 pl a d f |000 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2006/6137
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8389654407
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8389654393
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.3.053.7)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jabłecka, Jadwiga
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Podstawy przetwórstwa żywności.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi²,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 90, [1] s. :
Inne cechy fizyczne il. ;
Rozmiary 24 cm.
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określenie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki dla szkół zawodowych
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
Określnik ogólny technologia.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zaworska, Anna
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51897
Tekst linku Katalog online BPK
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Książka
Egzemplarze
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79302 02312866 664 Przemysł spożywczy Książka  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79303 02312859   Książka  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107369 02639451   Książka  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107370 02639444   Książka 21.01.2019
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA