Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01153nam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| pole kontrolne |
bg |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20220728132541.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
060306s2005 pl a d f |000 0 pol |
| 015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
| Numer bibliografii narodowej |
PB 2006/6137 |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
| ISBN |
8389654407 |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
| ISBN |
8389654393 |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
664 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
(075.3.053.7) |
| 100 1# - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Jabłecka, Jadwiga |
| Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
| 245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Podstawy przetwórstwa żywności. |
| Oznaczenie części/sekcji dzieła |
Cz. 1 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA |
| Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
| Miejsce wydania |
Poznań : |
| Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2005. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
| Objętość |
90, [1] s. : |
| Inne cechy fizyczne |
il. ; |
| Rozmiary |
24 cm. |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
| Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy. |
| 655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
| Określenie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki dla szkół zawodowych |
| 650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Technologia żywności |
| Określnik ogólny |
technologia. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Zaworska, Anna |
| Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
| 856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
| Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51897 |
| Tekst linku |
Katalog online BPK |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
| Tytuł ujednolicony |
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
| Typ dokumentu |
Książka |