Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1 /
Jabłecka, Jadwiga
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. - Wyd. 2. - Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2005. - 90, [1] s. : il. ; 24 cm. - (Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego. )
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
8389654407 8389654393
PB 2006/6137
Technologia żywności--technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
664 (075.3.053.7)
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. - Wyd. 2. - Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2005. - 90, [1] s. : il. ; 24 cm. - (Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego. )
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
8389654407 8389654393
PB 2006/6137
Technologia żywności--technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
664 (075.3.053.7)
