Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2.Opis: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603169
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75615 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02253572
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75616 Dostępny 02253565
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75617 Dostępny 02253558
Liczba zamówień: 0

Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA