Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2.Opis: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603169
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75616 Dostępny 02253565
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75617 Dostępny 02253558
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75615 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02253572
Liczba zamówień: 0

Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA