Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Edition: Wyd. 2Description: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371603169
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75616 | Available | 02253565 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75617 | Available | 02253558 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 75615 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02253572 |
Total holds: 0
Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
Bibliogr.