Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].
Rodzaj materiału: TekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2.Opis: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości:
TekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Wydanie: Wyd. 2.Opis: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371603169
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|  Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 75615 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02253572 | |||
|  Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75616 | Dostępny | 02253565 | ||||
|  Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75617 | Dostępny | 02253558 | 
 
 Liczba zamówień: 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
Bibliogr.
