Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371603169
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75616 | Dostępny | 02253565 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75617 | Dostępny | 02253558 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 75615 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02253572 |
Liczba zamówień: 0
Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
Bibliogr.