BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Białka w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Edition: Wyd. 2Description: 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603169
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75616 Available 02253565
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75617 Available 02253558
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75615 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02253572
Total holds: 0

Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA