Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Wydanie: Wyd. 2 zm.Opis: 498 s. : il. ; 25 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320427835
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73147 Dostępny 02180250
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA