BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Edition: Wyd. 2 zmDescription: 498 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320427835
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73147 Available 02180250
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA