Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Edition: Wyd. 2Description: 554, [2] s. : fot., rys., tab., wykr. ; 24 cmISBN:- 8371603177
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75618 | Available | 02253541 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75620 | Available | 02253527 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 70744 | Available | 02165219 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 75619 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02253534 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.