BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Edition: Wyd. 2Description: 554, [2] s. : fot., rys., tab., wykr. ; 24 cmISBN:
  • 8371603177
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75618 Available 02253541
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75620 Available 02253527
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70744 Available 02165219
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75619 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02253534
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA