Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt / Lucjan Krala ; Politechnika Łódzka.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 814 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkie.. Rozprawy Naukowe ; ; nr 255Szczegóły wydania: Łódź : Wydaw. PŁ, 1999.Opis: 144 s. : rys., wykr. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 54317 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 01508314
Liczba zamówień: 0

Numer serii gł.: nr 814. - Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. - Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 127-140.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA