BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt / Lucjan Krala ; Politechnika Łódzka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 814 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkie. Rozprawy Naukowe ; ; nr 255Publication details: Łódź : Wydaw. PŁ, 1999.Description: 144 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 54317 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 01508314
Total holds: 0

Numer serii gł.: nr 814. - Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. - Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 127-140.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA