Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt / (Rekord nr 37911)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01762nam a2200445 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 37911
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230118144824.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 001010s1999 pl f |000 0 pol d
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 1999
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5.037
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 621.56/.59
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krala, Lucjan
Daty związane z nazwą (1949- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Lucjan Krala ; Politechnika Łódzka.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydaw. PŁ,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 144 s. :
Inne cechy fizyczne rys., wykr. ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1901-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1989-2000
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Zeszyty Naukowe. Rozprawy Naukowe,
ISSN 0137-4834 ;
Numeracja w obrębie serii z. 255
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Numer serii gł.: nr 814. - Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. - Streszcz. ang.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 127-140.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Chłodnictwo
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Chłodzenie
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mięso drobiowe
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kontrolowana atmosfera (przechowalnictwo)
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Naukowe Politechniki Łódzkiej
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ;
Oznaczenie tomu nr 814
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkie.
Nazwa części/sekcji dzieła Rozprawy Naukowe ;
Oznaczenie tomu nr 255
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=37911
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Książka
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 54317 01508314 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Książka
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA