BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt /

Krala, Lucjan (1949- )

Oddziaływanie atmosfery kontrolowanej i modyfikowanej na właściwości chłodzonego mięsa kurcząt / Lucjan Krala ; Politechnika Łódzka. - Łódź : Wydaw. PŁ, 1999. - 144 s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 255 )

Numer serii gł.: nr 814. - Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. - Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 127-140.


Chłodnictwo
Chłodzenie
Mięso drobiowe
Kontrolowana atmosfera (przechowalnictwo)
Technologia żywności


Inżynieria i technika

637.5.037 621.56/.59
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA