Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztynieSzczegóły wydania: Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996.Wydanie: [Wyd. 3].Opis: 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 23 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8386497696
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48899 Dostępny 01414288
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48901 Dostępny 01414264
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48902 Dostępny 01414257
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48903 Dostępny 01414240
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 46192 Egz. uszkodzony 01388398
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 48900 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01414271
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA