BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996.Edition: [Wyd. 3]Description: 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8386497696
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48899 Available 01414288
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48901 Checked out 04.03.2025 01414264
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48902 Available 01414257
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 48903 Available 01414240
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 46192 Egz. uszkodzony 01388398
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 48900 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01414271
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA