Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
Material type: TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996.Edition: [Wyd. 3]Description: 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 23 cmContent type:- Tekst
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8386497696
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 48899 | Available | 01414288 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 48901 | Checked out | 04.03.2025 | 01414264 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 48902 | Available | 01414257 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 48903 | Available | 01414240 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 46192 | Egz. uszkodzony | 01388398 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 48900 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 01414271 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.