Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8386497696
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48899 | Dostępny | 01414288 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48901 | Dostępny | 01414264 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48902 | Dostępny | 01414257 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 48903 | Dostępny | 01414240 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 46192 | Egz. uszkodzony | 01388398 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 48900 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 01414271 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.