Ogólna technologia żywności. Cz. 1 /
Ogólna technologia żywności. Cz. 1 /
pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
- [Wyd. 3].
- Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996.
- 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 23 cm.
- (Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. )
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
8386497696
PB 1997/5157
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 606 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
8386497696
PB 1997/5157
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 606 (075.8)