MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01532nam a2200421 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
33997 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200722110735.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
980715s1996 pl a f f |000 0 pol d |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
PB 1997/5157 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8386497696 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
664 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
606 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(075.8) |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Ogólna technologia żywności. |
Oznaczenie części/sekcji dzieła |
Cz. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
[Wyd. 3]. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Wydaw. AR-T, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1996. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : |
Inne cechy fizyczne |
rys., wykr. ; |
Rozmiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
|
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje dydaktyczne |
385 ## - ODBIORCA |
Kategoria grupowa odbiorcy |
Poziom nauczania |
Odbiorca |
Szkoły wyższe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1901-2000 |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1989-2000 |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 ## - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Przeznaczenie czytelnicze |
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Technologia żywności |
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określenie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki akademickie |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Rolnictwo i leśnictwo |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bednarski, Włodzimierz |
Daty związane z nazwą |
(1943- ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Redakcja |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33997 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Book |