BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Produkty spożywcze : praca zbiorowa / pod red. A[leksandra] Lempki ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: TowaroznawstwoPublication details: Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1985.Description: 533, [2] s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320804132
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 22968 Available 02052694
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 22969 Checked out 01.03.2022 01033069
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG P 23131 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 01428506
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA