Produkty spożywcze : praca zbiorowa / pod red. A[leksandra] Lempki ; [aut. Marian Kasperek et al.].
Rodzaj materiału: TekstJęzyk: polski Seria: TowaroznawstwoSzczegóły wydania: Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1985.Opis: 533, [2] s. : rys. ; 24 cmTyp zawartości:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8320804132
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | P 22968 | Dostępny | 02052694 | ||||
Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | P 22969 | Wypożyczono | 01.03.2022 | 01033069 | |||
Książka | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | P 23131 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 01428506 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.