Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Produkty spożywcze : praca zbiorowa / pod red. A[leksandra] Lempki ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Seria: TowaroznawstwoSzczegóły wydania: Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1985.Opis: 533, [2] s. : rys. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320804132
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których wyświetla się pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 22968 Dostępny 02052694
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG P 22969 Wypożyczono 01.03.2022 01033069
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG P 23131 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 01428506
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA