Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / Wiesława Krysiak.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1098 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.. Rozprawy Naukowe ; z. 410Szczegóły wydania: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2011.Opis: 155 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 99579 | 663 Przemysł fermentacyjny | Tylko na miejscu | 02549200 |
Liczba zamówień: 0
Numeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
Bibliogr. s. 141-148.
Streszcz. ang.
