BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / (Record no. 87574)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01600nam a2200445 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 87574
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20210201094815.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 190213s2018 pl ado f 000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b1000000278604
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788374212885
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
045 2# - ZAKRES CZASOWY ZAWARTOŚCI
Zakres czasowy d2013
-- d2017
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2018
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.7.017
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Skotnicka, Magdalena
Dopowiedzenie (towaroznawstwo).
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Magdalena Skotnicka.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Uniwersytet Morski,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 173 strony :
Inne cechy fizyczne ilustracje, fotografie, wykresy ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 1# - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach [145]-166.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszczenie w języku angielskim.
648 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TERMIN CHRONOLOGICZNY
Termin chronologiczny 2001-
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kasza.
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
Źródło hasła lub terminu DBN
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY GEOGRAFICZNEJ
Nazwa geograficzna Polska (część północna)
Źródło hasła lub terminu DBN
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Raport z badań
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Właściwości sycące
Źródło hasła lub terminu DBN
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Akademia Morska (Gdynia)
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87574
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115597 02398051 664 Przemysł spożywczy Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA