Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz /
Skotnicka, Magdalena (towaroznawstwo).
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka. - Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018. - 173 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach [145]-166.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212885
2001-
Kasza.
Jakość żywności
Właściwości sycące
Polska (część północna)
Raport z badań
Rolnictwo i leśnictwo
664.7.017
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz / Magdalena Skotnicka. - Gdynia : Uniwersytet Morski, 2018. - 173 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach [145]-166.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212885
2001-
Kasza.
Jakość żywności
Właściwości sycące
Polska (część północna)
Raport z badań
Rolnictwo i leśnictwo
664.7.017