BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Toksykologia żywności : (Record no. 87542)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 02160nam a2200589 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 87542
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200721144728.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 190211s2010 pl a f f 000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000025554724
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2010/28490
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788375832280
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 615.9
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.014
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Toksykologia żywności :
Ciąg dalszy tytułu przewodnik do ćwiczeń /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Anny Brzozowskiej ; [autorzy Urszula Augustyniak et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 4. uzupełnione.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo SGGW,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 232 strony :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyższe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1901-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1989-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Dla studentów nauk o żywieniu.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Toksykologia żywności
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Substancje dodatkowe do żywności
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Augustyniak, Urszula
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brzozowska, Anna
Dopowiedzenie (technolog żywności).
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
-- Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czerwińska, Dorota
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dąbrowska-Molenda, Monika
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kałuża, Joanna
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kozłowska, Katarzyna
Dopowiedzenie (technolog żywności)
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Morawiec, Marek
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pietruszka, Barbara
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wierzbicka, Elżbieta
Dopowiedzenie (nauki techniczne)
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo SGGW
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87542
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Status: wypożyczony Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115577 02398259 615.9 Toksykologia Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115578 02398242   Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115579 02398235   Book 11.01.2025 14.02.2019
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA