BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologia żywności i pasz : (Record no. 63496)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01597nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2004
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803143306.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 07.100.30
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Mikrobiologia żywności i pasz :
Ciąg dalszy tytułu horyzontalna metoda oznaczania liczby drobnoustrojów : metoda pyłkowa w temperaturze 30°C.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Metoda pyłkowa w temperaturze 30 stopni C
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 4833:2004
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 4833:2004/Ap1:2005
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2003.12.03
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2005.09.15 (dot. poprawki Ap1)
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 4833:2003
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN ISO 4833:2003 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Przedstawiono horyzontalną metodę oznaczania liczby drobnoustrojów, poprzez liczenie kolonii wyrosłych na stałych pożywkach po inkubacji w warunkach tlenowych w temperaturze 30 stopni C. Norma może być stosowana do badania produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi i zwierzęta, a ograniczenia stosowania przedstawiono we wprowadzeniu.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mikrobiologia pasz
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy horyzontalna metoda
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy drobnoustroje
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda pyłkowa
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN ISO 4833:2003 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=63496
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego rk
Data 2004.04.26
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 4833 PNS1189 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA