BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Sensoryczne badania żywności : (Record no. 58824)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01450nam a2200421 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 58824
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200707120547.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 091118s2009 pl a f f |001 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2010/2176
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788392464693
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2009
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 005.336.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 612.84/.88
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baryłko-Pikielna, Nina
Daty związane z nazwą (1930-2019)
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Sensoryczne badania żywności :
Ciąg dalszy tytułu podstawy, metody, zastosowania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 375 s. :
Inne cechy fizyczne il. (w tym kolor.) ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Organoleptyka
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość produktu
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kontrola jakości
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Matuszewska, Irena
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=58824
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono Status: wypożyczony
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 96292 02504414 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96293 02504407   Book 12.01.2017  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96294 02504391   Book 30.11.2016  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96295 02504384   Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96296 02504377   Book 13.10.2016  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96297 02504360   Book 11.12.2018  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96298 02504353   Book 10.01.2020  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96299 02504346   Book 02.02.2021  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96301 02504322   Book 12.05.2021  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96302 02504315   Book   01.03.2022
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98955 02535548   Book 09.10.2020  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98956 02535531   Book 14.04.2021  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98957 02535524   Book 08.10.2020  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98958 02535517   Book 31.08.2021  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98959 02535500   Book 02.10.2020 11.01.2025
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 98960 02535494   Book 20.03.2023  
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA