Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania /
Baryłko-Pikielna, Nina (1930-2019)
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. - Kraków : Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2009. - 375 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
9788392464693
PB 2010/2176
Organoleptyka
Żywność
Jakość produktu
Jakość żywności
Kontrola jakości
Inżynieria i technika
664.017 005.336.3 612.84/.88
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. - Kraków : Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2009. - 375 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
9788392464693
PB 2010/2176
Organoleptyka
Żywność
Jakość produktu
Jakość żywności
Kontrola jakości
Inżynieria i technika
664.017 005.336.3 612.84/.88