BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej / oprac. Bohdan Czerniawski, Zofia Pogorzelska ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : COBRO, 1998.Description: 24 s.,19 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Catalogue Catalogue Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG KC 2905 Available 01413649
Catalogue Catalogue Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG KC 2903 621.798 Opakowania Tylko na miejscu 01413663
Total holds: 0

Opis wg okł.

Bibliogr.s.19.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA