Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej / oprac. Bohdan Czerniawski, Zofia Pogorzelska ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań.
Material type: TextPublication details: Warszawa : COBRO, 1998.Description: 24 s.,19 s. ; 30 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Catalogue | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | KC 2905 | Available | 01413649 | ||||
Catalogue | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | KC 2903 | 621.798 Opakowania | Tylko na miejscu | 01413663 |
Total holds: 0
Opis wg okł.
Bibliogr.s.19.