Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej /
Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej /
oprac. Bohdan Czerniawski, Zofia Pogorzelska ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań.
- Warszawa : COBRO, 1998.
- 24 s.,19 s. ; 30 cm.
Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej
Opis wg okł.
Bibliogr.s.19.
Żywność
Opakowania
Normalizacja
Kraje Unii Europejskiej
Inżynieria i technika
664 621.798 006.3/.8(4-67)
Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej
Opis wg okł.
Bibliogr.s.19.
Żywność
Opakowania
Normalizacja
Kraje Unii Europejskiej
Inżynieria i technika
664 621.798 006.3/.8(4-67)