BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej /

Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej / oprac. Bohdan Czerniawski, Zofia Pogorzelska ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań. - Warszawa : COBRO, 1998. - 24 s.,19 s. ; 30 cm.


Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej

Opis wg okł.

Bibliogr.s.19.


Żywność
Opakowania
Normalizacja


Kraje Unii Europejskiej


Inżynieria i technika

664 621.798 006.3/.8(4-67)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA