MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01506nam a2200409 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
24231 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200707140526.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
980808s1998 pl a f |000 0 pol d |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która utworzyła rekord |
KOSZ005/HR |
Instytucja, która sporządziła opis |
KOSZ005/HR |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ005/HR |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
1998 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
664 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
621.798 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
006.3/.8(4-67) |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Wymagania w zakresie pakowania żywności = |
Ciąg dalszy tytułu |
Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
oprac. Bohdan Czerniawski, Zofia Pogorzelska ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
COBRO, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
24 s.,19 s. ; |
Rozmiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje fachowe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1901-2000 |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
1989-2000 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Opis wg okł. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr.s.19. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Żywność |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Opakowania |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Normalizacja |
651 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY GEOGRAFICZNEJ |
Nazwa geograficzna |
Kraje Unii Europejskiej |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Inżynieria i technika |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czerniawski, Bohdan |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Opracowanie |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pogorzelska, Zofia |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Opracowanie |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=24231 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Typ dokumentu |
Catalogue |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |