BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia / pod redakcją Aleksandry Badory, Leszka Woźniaka ; [recenzenci: prof. zw. dr hab. inż. Jerzy Zwoździak, dr hab. inż. Krzysztof Kud].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Warszawa : Difin, 2019.Edition: Wydanie pierwszeDescription: 235, [1] stron : fotografie, ilustracje, wykresy ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788380859203
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 119369 Available 02668598
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 119370 Available 02668604
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 119368 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02668581
Total holds: 0

Bibliografie, netografie przy rozdziałach.

Współfinansowanie: Katedra Przedsiębiorczości, Zarządzania i Ekoinnowacyjności (Politechnika Rzeszowska), Katedra Chemii Rolnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA