BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy dietetyki / (Record no. 88902)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01248nam a2200397 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 88902
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20191029104426.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 191028s2015 pl a f f 000 0 pol
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788375830385
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2015
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 615.874
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Podstawy dietetyki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Jacka Bujko.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 3.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo SGGW,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 237 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Podręcznik akademicki
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dietetyka
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #2 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Leczenie dietą
650 #2 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dieta
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Medycyna i zdrowie
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bujko, Jacek
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo SGGW
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=88902
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117365 09064133 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117366 09064126   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117413 09063655   Book 16.12.2019
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA